Uutiset

Luvassa hyväntekeväisyyttä ja fanimatka – Tule mukaan! (muokattu)

 

EDIT 13.7.: Fanimatkalle osallistujia on tullut niin mukavasti, että reissu toteutetaan suuremmalla bussilla. Täten ilmoittautumisaikaa on pidennetty viikonlopuksi, kunnes bussi on täynnä! Lähde sinäkin mukaan kannustamaan KaMa voittoon kärkikamppailussa – Tervetuloa!

Ykköspesiksen Itä-Länsi -viikonloppu on takanapäin, ja KaMan kausi jatkuu jälleen täydellä höyryllä! Tiistaina ja keskiviikkona luvassa on Itä-Suomen kiertue Puijon Pesiksen ja Joensuun Mailan vieraana. Lauantaina Ylivieskan Kuula kohdataan Kankaanpää Areenalla perinteisessä Oranssi Sydän -hyväntekeväisyysottelussa. Ensi viikon tiistain vierasotteluun Koskenkorvalle KaMa järjestää puolestaan fanimatkan.

Ensi viikon tiistaina 16.7. KaMa kohtaa vieraskentällä Koskenkorvan Urheilijat. Luvassa on erittäin jännittävä ja tärkeä kamppailu Ykköspesiksen kärkisijoista ja asetelmista syksyn pudotuspeleihin. KoU kävi Kankaanpää Areenalla ryöstöretkellä heinäkuun alussa, kun se kaivoi lopulta voiton kotiutuskilpailun jälkeen. KaMalla on siis ensi tiistaina mahdollisuus revanssiin ja maksella takaisin kalavelkoja joukkueiden aiemmistakin kohtaamisista.

Tilanne sarjataulukossa on myös joukkueiden välillä jännittävä, sillä KoU löytyy taulukon toiselta sijalta juuri KaMan edeltä. Eroa joukkueiden välillä on vain yksi vaivainen piste, mutta KaMalla on myös yksi ottelu vähemmän pelattuna. Käytännössä kamppailua käydään Ykköspesiksen kärkipaikasta, sillä sarjaa johtava Kouvolan Pallonlyöjät ei voi osallistua kakkosjoukkueena pudotuspeleihin ja nousukarsintoihin.

Luvassa siis huikeaa pesäpalloviihdettä mitä mahtavimmassa seurassa eikä panoksiakaan illan viihdepläjäyksestä puutu! Hintaa bussikuljetukselle ja ottelulipulle tulee vain vaivaiset 20€ per osallistuja. Lähtö tuolloin 16.7. tiistaina tapahtuu Kankaanpään linja-autoasemalta kello 15:30. Viimeinen ilmoittautumispäivä matkalle on perjantaina 12.7.

Ilmoittautumiset Verneri Rajakalliolle numeroon +358 50 911 9090 tai sähköpostilla osoitteeseen verneri.junioripaallikko@gmail.com

Lauantaina tehdään Kankaanpää Areenalla yhdessä hyvää

Lauantaina 13.7. KaMa kohtaa Kankaanpää Areenalla sarjanousija Ylivieskan Kuulan kello 17 alkavassa ottelussa. Ottelu on perinteinen Oranssi Sydän -hyväntekeväisyysottelu, jonka lipputuotoilla KaMa antaa takaisin paikallisille ihmisille ja faneilleen. Aiempina kausina Oranssi Sydän -ottelun tuotoilla on tehty nuorisolle mm. frisbeegolf-rata Myllymäkeen sekä hyppylaituri Rivieeralle. Tänä vuonna ottelun tuotoista tehdään hyvää varttuneemmalle väelle.

Kauden 2024 Oranssi Sydän -hyväntekeväisyysottelun tuotoilla hankitaan nimittäin Myllymäen tulevaan senioripuistoon ulkoilman Shakki-pöytä! Paikalliset yritykset osallistuvat tempaukseen ostamalla lippupaketteja. Myös Sinä voit osallistua tapahtumaan ja tehdä hyvää yksinkertaisesti ostamalla ottelulipun. Lippuja on myynnissä Kankaanpää Areenan portilla sekä ennakkolippuja totuttuun tapaan Tiketissä.

Lippupaketteja ostaneet yritykset voivat käyttää hankkimansa liput parhaaksi näkemällään tavalla. Aiempina kausina osa yrityksistä on jakanut lippuja asiakkailleen tai käyttänyt niitä palkintoina erilaisissa arvonnoissa ja kilpailuissa. Jos mielit saalistaa otteluun lipun tätä kautta, kannattaa tulevina päivinä tarkkailla silmä kovana paikallisten yritysten mainoksia ja sosiaalista mediaa!

Oranssi Sydän -hyväntekeväisyysottelun lippukampanjaan osallistuneet yritykset löydät torstaina Kankaanpään Seudun kannesta.

Joukkue tarvitsee juuri Sinun tukeasi, ja nyt onkin erinomainen mahdollisuus hypätä mukaan joko naurettavan halvalle fanimatkalle, tai tehdä yhdessä hyvää Kankaanpään yhteisölle. Mieluiten tietysti viettäisimme kanssasi aikaa molemmissa tapahtumissa! Tervetuloa mukaan kannustamaan KaMaa kohti sarjakärkeä sekä makeita voittoja!


Koufanimatka