KaMalla onnistunut ryöstöretki Seinäjoelle!

Kankaanpään Mailan Superpesis-miehistö nappasi makean voiton tiistai-iltana, kun Seinäjoen JymyJussit kaatui vieraskentällä kotiutuslyöntikilpailun jälkeen 1-2 (1-2, 8-1, 0-0, 2-3). Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran jo perjantaina, kun KaMa isännöi kotiotteluaan farmiseuransa Ikaalisten Tarmon kotikentällä Ikaalisten Pesispuistossa.

Juoksujen teon ottelussa aloitti isäntäjoukkue JymyJussit heti ensimmäisen aloittavallaan, kun Jukka-Pekka Vainionpää kotiutti yksinäisenä etenijänä kolmosella olleen Tuomas Raunion. KaMan vastine tuli toisen tasoittavalla, kun Lauri Vierimaa puhkaisi isäntien kentän kakkosluukusta ja kiersi jo kauden kolmannen kunnarinsa tyhjään kenttään.

Hienoa ulkopeliä läpi jakson esittänyt KaMa pysäytti seuraavassa ulkovuorossa Vainionpään, kun vuoropari vaihtui kahden palon lyöntivuoron jälkeen. Kolmannen tasoittavalla KaMa rakensi kakkoskärjestään palottoman ajolähdön eikä Miikka Riikonen erehtynyt, kun hurja pommi keskelle taakse kotiutti Toni Pomellin. Tämä oli myös jakson voittojuoksu, kun KaMa pimensi Vainionpään toistamiseen ja hoiti varmasti jaksovoittoon tarvittavat palot.

IMG 8518

Late teki sen taas! Lauri Vierimaa juhli Seinäjoella jo peräti kauden kolmatta kunnariaan tyhjään kenttään. Tämä kuva puolestaan on KPL-ottelussa tulleesta kauden toisesta kunniakierroksesta. Kuva: Juha Levonen

Toiselle jaksolle asteli sisuuntunut isäntäjoukkue, joka jätti KaMan vaille mahdollisuuksia. JymyJussit rymisteli selvään jaksovoittoon neljä juoksua lyöneen KaMa-kasvatti Miika Anttilan johdolla. KaMan jakson ainokaisen iski Riikonen viimeisessä sisävuorossa, kun painava kolmospuolen lyönti meinasi yllättää JymyJussien takakentän. Isännät selvisivät tilanteesta kuitenkin yhdellä takaiskulla vieden toisen jakson selvästi 8-1.

Supervuoroparissa lähempänä voittoa oli kolme kertaa kotiutusta yrittämään päässyt KaMa, mutta JymyJussit onnistui torjumaan KaMan lähentelyt kakkospolttaja Veeti Kettusen johdolla. Kotiutuslyöntikilpailussa KaMa jätti isännät kahteen juoksuun ja tarvitsi itse vain neljä paria kolmen juoksun lyömiseksi. KaMan sankariksi nousi lopulta voittojuoksun lyönyt ja loistavaa ulkopeliä esittänyt lukkari Henri Itävalo, joka palkittiin myös vieraiden ykköspalkinnolla.

Kauden ensimmäiset vieraspisteet luovat KaMalle uskoa tulevaan ja omaan tekemiseen. Näillä pisteillä joukkue parantelee myös sarjataulukossa asemiaan pari sijaa 13:nneksi. Tasaisessa sarjataulukossa pudotuspelipaikka ja sijoitus kahdeksan parhaan joukkoon on tiistain kierroksen jälkeen vain kahden pisteen päässä.

KaMa ja JymyJussit kohtaavat toisensa uudelleen jo perjantaina, kun KaMa isännöi seinäjokisia Ikaalisten Pesispuistossa. Tiedossa on varmasti jälleen jännittävä ja tiukka vääntö yhdellä Suomen kauneimmista pesäpallokentistä. Tervetuloa kannustamaan KaMa toiseen voittoon JymyJusseista! Ennakkoliput tapahtumaan myy Tiketti.