Kotiyleisön ennakko: Kestääkö KaMan ulkopeli Seinäjoella?

Pohjalaisjoukkueiden lyömistä olisi mukava jatkaa JymyJussien vieraana. Pisteet ovat arvokkaat molemmille joukkueille. Kuuntele ottelu suorana Kotiyleisön nettiradiosta!

Sarjatilanne

JymyJussien pari edellistä ottelua on pelattu jalkapallostadioneilla. Viime lauantaina joukkue hävisi Seinäjoen uudella jalkapallostadionilla Koskenkorvan Urheilijoille. Tuossa ottelussa Koskenkorvan suoritustaso oli selvästi parempaa ja vei ottelun voiton lopulta selvästi. Tiistaina joukkue kuitenkin kukisti Imatran Pallo-Veikot Helsingissä Töölön jalkapallostadionilla niukasti jaksoin 1–0.

KaMa jatkoi vahvaa kotivirettään ja kukisti tiistaina Koskenkorvan Urheilijat tiukan ja vähäjuoksuisen ottelun jälkeen lopulta jaksoin 1–0. Alla on kuitenkin kolme tappiota vieraskentiltä.

Ennakkoasetelmat

JymyJussien alkukausi on ollut hieno. Joukkue taistelee hyvän alun jälkeen jopa sarjan neljännestä sijasta. Suuressa roolissa alkukauden otteluissa on luonnollisesti ollut joukkueen superjokeri Jukka-Pekka Vainionpää, joka on tintannut miestä kotiin 60% tehokkuudella. Vainionpää valittiin Itä-Länsi- otteluun Lännen joukkueeseen muun muassa Vimpelin Vedon Janne Mäkelän nenän edestä.

Lännen valitsijana toiminut Aleksi Mäkelä on varmasti viettänyt unettomia öitä miettiessä, kumpi lyöjämies pääsee joukkueeseen, mutta fakta on varmastikin se, että "Jukkis" on sarjan kuumin kotiuttaja tälläkin kaudella.

KaMalle jokainen piste on arvokas, kun joukkue tavoittelee seitsemän parhaan joukkoon pääsyä, joka tapaisi ylemmän jatkosarjan paikan ja sitä kautta varman pudotuspelipaikan. Ulkopelin taso on hyvänä päivänä ollut kovaa kun peruskallio. Se mahdollistaa voiton miltei joka ottelussa.

Todennäköisesti JymyJussit saa jakson aikana kuitenkin vähintään muutaman juoksun vahvan lyöjäjokerinsa Vainionpään johdolla. Kotiutustehokkuutta tarvitaankin jaksovoittoihin varmasti.

Taisteluparit

Jukka-Pekka Vainionpää vs Sami Joukainen. Luonnollinen taistelupari illan otteluun. Molemmat miehet laitetaan käytännössä aina ensimmäisenä kehiin, kun tilanne on päällä. Vainionpään vahvuus on kierteinen kumuralyönti, Joukainen taas luottaa koviin laakalyönteihin.

Kärjen vaihtaminen. Tilanteen rakentelu tulee olemaan ottelussa tärkeässä roolissa. KaMan Jouni Itävalolle sattui viime ottelussa Koskenkorvaa vastaan harvinaisen heikko sisäpelipäivä, ja onkin varmaa että mies on ärsytetty tähän otteluun. JymyJussienkin vahva vaihtoakseli Juuso Myllyniemi - Ville Viita on hyvänä päivänä varsin vahva.

Kankaanpään Mailan vierasotteluita lähetetään läpi tulevan kesän Kotiyleisön nettiradiotaajuuksilta. Ottelu Seinäjoelta lähetetään suorana nettiradiolähetyksenä Kotiyleisön taajuuksilla.

Lähetys alkaa torstaina kello 18.20. Kuulolle pääset osoitteesta www.kotiyleiso.fi tai suoraan osoitteesta http://www.internet-radio.com/station/kotiyleiso/

Tämän ennakon teille tarjosi: Kotiyleisö