Kossu vahvempi Seinäjoella

Kankaanpään Maila - Koskenkorvan Urheilijat 0-2 (4-13, 1-4)

Kankaanpään Mailan superpesisjoukkueen harjoitusottelut jatkuivat sunnuntaina Seinäjoella kun vastaan asettui tuttu seura, Koskenkorvan Urheilijat. Voittoisan Pöytyä-ottelun jälkeen joukkueen kokoonpano muuttui suuresti sunnuntain otteluun sairasteluiden vuoksi. Muun muassa oukkueen lukkari Ville-Veikko Olli joutui jäämään sivuun ottelusta. Joukkueen vahvuudesta olivat pois myös Petteri Kortelainen, Roope Reinikka sekä Arttu Vilander erinäisten pikkuvammojen vuoksi.

Avausjakson ensimmäiset juoksut nähtiin Koskenkorvan toisen aloittavalla sisävuorossa, kun joukkue onnistui takomaan taululle lukemiksi 6-0. KaMa sai luotua tilannetta toisessa sisävuorossaan ja avasikin juoksutilinsä Valtteri Kleemolan lyömällä saumalyönnillä. Jukka Lankinen onnistui pommittamaan kolme lisäjuoksua neljännen tasoittavalla, mutta kun pohjalaisten lyöntimylly toimi jaksolla tehokkaasti, jaksovoitto meni vieraille 4–13.

Typistetyn toisen jakson voiton nappasi niin ikään Koskenkorva juoksuin 1–4. KaMan jakson ainokaisen löi heti ensimmäisen aloittavalla sisävuorolla Jukka Lankinen.

– Meillä oli sunnuntaina sairastumisia emmekä halunneet lähteä riskeeraamaan mitään peluuttamalla sairaita miehiä. Suurin homma oli se että Ville-Veikko Olli puuttui lautasen ääreltä. Se vaikutti meidän peliimme aika paljon, summasi Karttunen.

– Sillanpään Mikael kuitenkin hoiti hommansa lautasen äärellä siihen nähden hyvin millä valmistautumisella hän pelissä pelasi.

Viikonloppuna Maila voitti lauantaina Raumalla pelatun myöhäisillan ottelun Pöytyän Urheilijoita vastaan. Karttusen mukaan ottelun myöhäinen ajankohta näkyi vääjäämättä ottelussa Koskenkorvaa vastaan.

– Lauantain ottelu vei aika paljon tehoa pois pelaamisesta sekä fyysisesti että henkisesti. Emme saaneet joukkueesta irti aivan sitä mitä ennakolta ajattelimme.

Mailan kausi jatkuu pelien merkeissä sunnuntaina 7. helmikuuta, kun KaMa kohtaa Jyväskylässä paikallisen Kirin.