Kirrittäret vahvempi aurinkoisessa illassa

Kankaanpään Maila ja Jyväskylän Kirittäret pelasivat tiistaina sarjapisteistä Pohjanlinnan pesäpallostadionilla. Lopulta Kirittäret oli vahvempi lukemin 0-2 (1-2, 0-5).

RaporttiJKL

Mira Kolehmainen juhli tänään vahnalla kotikentällään.

KaMattarien sisäpeli näytti ensimmäisen jakson alussa piristymisen merkkejä ja joukkue pääsikin yrittämään kotiutusta ensimmäisessä vuorossa kolmesti. Näistä yksi tuotti tulosta, kun Annika Koivuniemen lyönnillä Emilia Itävalo ehti kotiin ennen palloa. Kirittäret tasoitti ottelun kolmannen vuoroparin tasoittavalla, kun Emma Nieminen ehti kotipesään Iina Valkeejärven lyönnillä. Kankaanpää pääsi yrittämään neljännen aloittavalla juoksun tekemistä kahdesti, mutta molemmista tuloksena oli kuitenkin palo. Jyväskylä vei jaksovoiton lopulta 1-2, kun Tiina Tolosen koppilyönti tiputettiin kenttään ja Virpi Hukka syöksyi kotipesään.

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa Jyväskylän Tolonen - Hukka kaksikko onnistui tekemään jakson avausjuoksun. KaMattaret pääsi tasoittavallaan yrittämään kertaallen kotiutusta, mutta Annika Koivuniemen lyönti kantoi kopiksi. Toisessa vuoroparissa Kirittäret kasvatti johtoaan, kun Emma Nieminen toi Aino-Kaisa Mantereen lyönnillä lukemiksi 0-2. Kolmannen tasoittavalla Kankaanpää pääsi yrittämään kavennusta kolmesti, mutta tuloksetta. Ja kun Kirittäret löi neljännen aloittavalla kolme juoksua lisää, oli peli selvä.

Kankaanpään Mailan parhaana palkittiin hyvää vaihto- ja ulkopeliä esittänyt Anu Kiviharju ja kakkospalkinnolla lukkari Taiju Ollila. Jyväskylän ykköspalkinnon sai paluun entiselle kotikentälle tehnyt Mira Kolehmainen ja kakkospalkinnon Kolehmaista eteenpäin vaihtanut Virpi Hukka.