A-pojat: KaMa kukisti Koskenkorvan vahvalla esityksellä

KaMan ja Koskenkorvan poikien superpesisjoukkueet saivat pelata maanantai-illan ottelunsa lopulta kohtalaisen hyvissä olosuhteissa, vaikka aivan alussa sade hiukan kamppailua haittaisikin. Toisella jaksolla sisäpelin kunnolla auki saaneet isännät antoivat lopulta pohjalaisvierailleen kunnon löylytyksen ja kolme pistettä jäivät Kankaanpäähän jaksoin 2-0 ( 4-1 ja 17-1.)

KaMa hallitsi ottelun ensimmäistä jaksoakin, mutta ratkaisua jouduttiin odottamaan aina kolmanteen vuoropariin saakka. Ensin Ville-Veikko Olli kotiutti välilyönnillä Topias Liljan. Koskenkorvan lukkari Tomi Ritola lähti samassa tilanteessa oikeaoppisesti vastaan ja yritti polttaa kärjen takana edennyttä Eemeli Vanhataloa kolmoselle. Heitto kuitenkin karkasi pesävahdin yli ja Vanhatalo ehti selvästi kotiin. Jakson loppulukemat 4-1 lukemat syntyivät Santeri Särkisen tyylikkään tuppinäpin myötä, jolla kotiin juoksi Teemu Utunen.

Psup juhlii 2

Toisella jaksolla kentällä oli vain yksi joukkue. Ensimmäisen vuoroparin jälkeen oltiin kuitenkin vielä näennäisesti tiukoissa lukemissa. KaMa siirtyi ensin aloittavallaan Särkisen ja Joona Anttilan vieraiden koppareiden eteen tippuneilla lyönneillä 2-0 johtoon. Koskenkorvan kavennusjuoksun 2-1 iski Patrik Wahlsten hienolla kolmosjatkelyönnillään.  Isännät ratkaisivat jakson ja samalla koko ottelun toisen aloittavalla. Ensin Arttu Vilander kotiutti Teemu Utusen ykkösrajanäpillä ja näin lukemat muuttuivat 3-1.   Jokeripaidassa tänään pelannut Santeri Stenroos ylitti Koskenkorvan kakkoskopparin komealla lyönnillään ja kiersi kunnarin tyhjään kenttään. Mies toi vielä perään tuplajuoksun harhaheitolla. Vielä tämän jälkeen lukemat muuttuivat 7-1 kun Joonas Peltomäen lyönti lipsahti vieraiden kolmosvahdin räpylän alta. Isäntien tahti kiihtyi vain jakson kolmannessa vuorossa, jossa juoksuja syntyi peräti seitsemän. Arttu Vilander vastasi vuorossa kahdella eri lyöntivuorolla kolmen juoksun syntymisestä. Sisävuoroa pelattaisiin varmaan vieläkin, mutta isännät olivat lopulta sen verran armollisia, että vieraat saivat vuoron lopulta poikki. Neljännen aloittavalla Joona Lehtisen mailasta syntyi vielä kolme juoksua ja näin jakson loppulukemat 17-1 olivat valmiit.

Kotijoukkueen pelinjohtaja Niko Peltomäki oli tyytyväinen joukkueensa tasapainoiseen esitykseen ja tietysti tärkeisiin kolmeen pisteeseen:

Pelasimme tänään loistavaa ulkopeliä koko ottelun ajan. Kaverilla oli kuitenkin tekijämiehiä keulassa, jotka saimme kuitenkin pimennettyä lähes kokonaan. Seitsemän kolmostilannetta vastustajalla kertoo, ettei ulkopelissä ollut moitteen sijaa. Sisällä pelasimme koko ajan, kuten olimme suunnitelleet. Ensimmäisellä jaksolla muutamassa ratkaisupaikassa meillä oli hieman huonoja osumia, jotka kuivattivat hyökkäyksiä. Luottoa sisäpeliin oli koko ajan ja pystyttiin puristamaan ekalla jaksolla tarvittava. Toisella jaksollahan tuo lyöntipeli aukesikin sitten oikein kunnolla.

Pelasimme sisäpeliä tänään koko joukkueen voimin ja onnistumisia tuli laajalta rintamalta. Täytyy sanoa, että hienoahan se on sisäpeliä pyöritellä, kun jalkaa on perässäkin sekä vaihtolyöntivoimaa. Sisäpelistä on nostettava esiin Joonat Anttila ja Lehtinen, jotka rakentelivat tilanteita liukuhihnalta. Todella tärkeät 3 pistettä jatkopelien suhteen ja mukava kun tuo sisäpeli vihdoin loksahteli paikalleen, niin on hyvä pitää entistä tiukemmin tähtäin syksyssä.

Poikien superpesisjoukkue on seuraavan kerran tulessa ensiviikon maanantaina 12.6, jolloin matkataan puolestaan Koskenkorvan vieraaksi.