Uutiset

KaMa aloitti ulkokauden voitokkaasti

KaMa sai vieraakseen kauden ensimmäiseen ulkona pelattuun harjoitusotteluun tulevan kauden paikallisvastustajan Jyväskylän. Aurinkoisessa kevätsäässä pelatussa ottelussa kummankin joukkueen jämäkkä ulkopeli piti juoksujen tekemisen hankalana. Tiukan pusertamisen jälkeen KaMa nappasi lopulta voiton jakson 1-0 (2-1 ja 1-1).

Ensimmäisellä jaksolla KaMa siirtyi 1-0 johtoon heti ensimmäisessä vuorossa Mika Ihanamäen kotiuttaessa Lauri Kaartokallion.  Jyväskylä tuli tasoihin jakson kolmannessa vuorossa.   Voittojuoksu nähtiin neljännessä vuorossa kun Jukka Lankisen kotiuttaessa saumalyönnillä Teemu Utusen.

Toisella jaksolla Jyväskylä siirtyi puolestaan kuskin paikalle heti ensimmäisessä vuorossa.  Perttu Hautalan kotiuttaessa Miikka Matikan.   Jakson tasoitus ja lopulta KaMalle ottelun voiton sinetöinyt juoksu nähtiin kolmannessa vuorossa.  Kapteeni Jouni Itävalo karkasi ykköspesästä ohi menneellä heitolla kotiin.  Isännät saivat vielä neljännen tasoittavalla rakennettua tilannetta, jotta jakson voittojuoksukin olisi ollut mahdollinen Jyväskylän takatilannepelaaminen kuitenkin kesti ja näin toinen jakso oli pelattu.