Uutiset

Nyt kaatui Ura – KaMa juhannustauolle komeassa voittoputkessa

 

Kankaanpään Mailan Ykköspesis-miehistön kausi jatkui vierasottelulla Kannuksen Uraa vastaan. Tiistain ottelu oli viimeinen ennen viikon mittaista juhannustaukoa. KaMa pitkitti voittoputkensa jo neljään otteluun, kun kotiintuomisina oli kaksi pistettä lukemin 0-1 (2-3, 2-2). Voitolla KaMa nousi sarjataulukossa jo kolmanneksi, vaikka se on pelannut pari ottelua vähemmän kuin muut kärkijoukkueet.

Ottelun alkuun joukkueiden sisäpeli ei ottanut sujuakseen, joskin Ura nappasi johdon Markus Lehtiniemen hyvien vaihtolyöntien sekä KaMan ulkokentän löysäilyn seurauksena. Toisessa vuorossa KaMan kakkoskärki rakenteli palottoman ajolähdön, josta Sami Mikkolanaho tasoitti ottelun kolmospussarillaan. Myöhemmin Johannes Kerolan näpäytys takatilanteen yllätysotolla vei KaMan johtoon. Tasoittavalla KaMa onnistui nollaamaan Uran ainoan kolmostilanteen.

Kolmannessa vuorossa KaMa rakenteli palottoman ajolähdön kärjestään. Ainoaksi onnistujaksi jäi kuitenkin Arttu Vilander komealla merkkaamattomalla tappikumuralla. Tasoittavalla myös Ura sai palottoman ajolähdön, ja Antti Toivolan pussari kavensi 2-3:een. KaMa protestoi tilanteessa tuplaosumaa, mutta tätä ei ottelun tuomaristo havainnut. Lisäjuoksuja ei enää jaksolla nähty, kun viimeinen vuoropari oli ulkopelien näytöstä lukkarien Toivolan ja Kerolan johdolla.

Toisen jakson alkajaisiksi KaMa nollasi Uran lähentelyt ajolähdöstä. Tasoittavalla puolestaan Joona Anttilan kakkosrajaleikkuri toiseksi viimeisenä lyöjänä yllätti Uran ulkokentän yhden juoksun arvoisesti. Kannuslaiset tulivat tasoihin toisessa vuoroparissa Lauri Juurakon mallikkaalla kakkosjatkekumuralla. Tasoittavalla isännät pelasivat tylyn ulkovuoron ja jättivät KaMan kolmostilanteitta, johon KaMa vastasi jättämällä Uran kakkostilanteitta.

Tasoittavalla KaMa pääsi yrittämään kotiutusta, mutta Vilanderin keskipomppu jäi liian matalaksi. Viimeisessä vuorossa Ura siirtyi johtoon viimeisellä mahdollisella lyönnillä, kun Lauri Juurakon painepallon polttoheitto karkasi yli kotipesästä. KaMa lähti metsästämään tasoittavalta voittoa, ja tulikin tasoihin harhaheiton turvin. KaMa rakensi vielä palottoman ajolähdön, mutta painetta ei onnistuttu Uran ulkokentälle luomaan isäntien tavoin, joten kolmas piste karkasi liitolle.

KaMa siirtyy nyt viikon mittaiselle juhannustauolle. Kausi jatkuu ensi viikolla kahdella kotiottelulla, kun Kankaanpää Areenalle saapuu tiistaina Jukka Karttusen vetämä Jyväskylän Kiri ja perjantaina paikallisvastus Kouvolan Pallonlyöjät. Ottelut alkavat kello 18 ja ennakkoliput saat tuttuun tapaan Tiketistä. Nyt kaikille oikein rattoisaa juhannusta, ja tervetuloa kannustamaan KaMaa kohti sarjakärkeä jälleen ensi viikolla!

Ottelun kokoonpanot, tilastot & palkitut

448678043 18349946977107200 1580367090724324841 n


Banneri kiri