Uutiset

Arttu Vilanderille kahden vuoden jatkosopimus!

 

Kankaanpään Maila on solminut oman kasvattinsa ja kuluvan kauden joukkueessa suureen rooliin nousseen Arttu Vilanderin kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Nyt solmittu sopimus pitää siis "Vilan" KaMan oransseissa väreissä ja Pohjois-Satakunnan kehdossa kauden 2025 loppuun saakka!

KaMa-kasvatti Vilander on edustanut koko uransa KaMaa lukuunottamatta kahta (2019 & 2020) Imatran Pallo-Veikoissa vietettyä kautta. Yhteensä Vilander on pelannut Superpesiksessä 124 ottelua ja Ykköspesiksessä 36 ottelua, joista tätä kautta edeltävät ottelut ovat lainapesteiltä Ulvilan Pesä-Veikoista ja Pöytyän Urheilijoista.

Kuluvalla kaudella Vilander on pelannut pääsääntöisesti sisäpelissä numerolla neljä. 13:ssa ottelussa hän on summannut 1+14 lyötyä, 12 tuotua sekä 57 kärkilyöntiä onnistumisprosentin ollessa yksi joukkueen parhaimmista – 64,77%. Hänet on palkittu tällä kaudella jo kuudesti, joista peräti viisi on ollut valintoja ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Vilander on läpi uransa tunnettu kovakätisenä kopparina, ja viime kausina kankaanpääläisyleisö onkin päässyt näkemään koko ajan enenevissä määrin huikeita suorituksia ja polttoheittoja tältä takakentän taiturilta. Vilanderin potentiaali on ollut tiedossa aina myös sisäpelissä, ja erityisesti tällä kaudella hän on noussut KaMan koosteessa erittäin tärkeään rooliin.

Vaikka työkiireet haittasivat Vilanderin harjoituskautta, ja vielä alkukaudellakin tuli joitain tästä syystä johtuneita poissaoloja, on hän tämän jälkeen kasvattanut rooliaan joukkueessa, ja sementoinut itsensä tärkeään saranapelaajan rooliin numerolle 4. KaMan pääkotiuttajista hänen kotiutusprosenttinsa on myös joukkueen paras ja komea 60%.

"Vila" tuleekin olemaan suuressa roolissa KaMan hakiessa nousua takaisin Superpesikseen tulevina kausina. Seuraavan kerran hänen otteistaan pääsee kankaanpääläisyleisö nauttimaan ensi viikon perjantaina, kun Kankaanpää Areenalle vieraaksi saapuu Kouvolan Pallonlyöjien Ykköspesis-joukkue. Tervetuloa kannustamaan "Vilaa" ja KaMaa kohti voittoa!

Artun pelaajakortti Pesiksen Maailma -sivustolla

Kankaanpään Mailan edustusjoukkueen sopimustilanne

Vilajatko


Kpluutinen