KaMa nappasi revanssin Liposta voitokkaalla pohjoisen kiertueella

Kankaanpään Mailan pohjoisen kiertueen toinen osa pysähtyi Oulun Raksilassa, jossa ottelua isännöi Oulun Lippo. Avausjakson uinunut KaMa kokosi rivinsä toiselle jaksolle ja nappasi revanssin oululaisista viime viikon leiriottelutappion jälkeen. Supervuoroparien makuun päässyt KaMa jatkoi samalla linjalla napaten voiton luvuin 1-2 (4-0, 0-5, 0-4).

KaMan sisäpeli ei ottanut toimiakseen oikein missään vaiheessa avausjaksoa, ja Lipon 10-2 viemät kolmostilanteet kertovat jaksosta kaiken tarpeellisen. Jakson alku oli kuitenkin tasaista vääntöä, kunnes kolmannen aloittavalla Topi Korhosen yllättävä keskisaumaan suuntautunut pystymailakotiutus vei isännät 1-0 johtoon syöksyilevistä KaMa-pelaajista huolimatta.

Neljännen aloittavalla Lippo rakenteli kärjestään yhden palon ajolähdön, ja aikalisän jälkeen isäntien johtoa lisäsi Teemu Lepistö kakkosluukkuiskullaan. Tilannetta jatkoi Jussi Partanen, jonka kolmosjatkekumura pomppasi kopparin yli, ja kenttä kiersi kahden juoksun arvoisesti. KaMan kiri ei ottanut käynnistyäkseen, joten avausjakso merkattiin isännille 4-0.

Toisen jakson avausvuoropari oli molemmilta sisäpelivirheiden värittämää. Toisen aloittavalla kahden palon ajolähdössä alkoi tapahtua, kun Sami Mikkolanahon kumura-asennosta lähtenyt varsilyönti yllätti Lipon ulkokentän ja rikkoi KaMan kuparisen. Toinen juoksu tuli heti perään vapaataipaleella kahden lautasväärän myötä. 0-3:een lukemat muutti Joona Anttila, kun kakkospuolen painava kumura poltteli isäntien räpylöissä.

358139616 758854442911899 5915930425172736902 n

Pohjoinen sopii Sami Mikkolanaholle, sillä tälläkin kertaa ykköspalkittu "Mikkis" käynnisti KaMan koneet sekä ratkaisi otteluvoiton. Kakkospalkinnolla palkittiin erinomaisesti pelannut tulokas Onni Kaski. Kuva: Juha Levonen

Seuraavissa sisävuoroissa Lippo rakenteli palottomia ajolähtöjä, mutta kotiutusyritykset olivat laaduttomia. Viimeiseen vuoropariin edettiin KaMan 0-4 johdossa toisen vapaataival-juoksun myötä. Myös viimeisessä vuoroparissa molemmat joukkueet rakentelivat ajolähdöt kuitenkin vain KaMan onnistuessa. Jakson loppuluvut 0-5 tulivat Aapeli Suvisalmen kauniilla tappikumuralla.

Lippo aloitti supervuoroparin rakentelemalla yhden palon ajolähdön, mutta toisen jakson tapaan ruuti oli edelleen märkää. KaMan yhden palon ajolähtöä purkamaan tullut Sami Mikkolanaho kiskaisi ensimmäisellään kierteisen kumuran kakkoskopparin eteen. Tämän kauhoessa tyhjää kiersi kenttä lopulta KaMalle kaksi pistettä 0-4 supervuorovoiton myötä.

Tappioputkesta voittoputkeen! Makean pohjoisen kiertueen jälkeen KaMan seuraava ottelu on ensi viikon perjantaina Kankaanpää Areenalla Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. Tätä ennen tämän viikon lauantaina Kankaanpäässä pelataan kuitenkin Ykköspesiksen Itä-Länsi -ottelut, joissa on vahva kankaanpääläisedustus. Nappaa lippusi Tiketistä ja saavu nauttimaan huipputapahtumasta!