TUOMARIVASTAAVAN MIETTEITÄ-PLOKI

 

TUOMARIVASTAAVAN MIETTEITÄ 17.4.2019


Tervehdys kaikki tuomarihommia tällä kaudella jo tehneet ja vuorojaan vasta odottelevat! Kausi on alkanut hissukseen ja kohta päästään tosihommiin. Muutamia tärkeitä poimintoja tältä kaudelta, joten kannattaa lukea huolella. 

1. Sähköinen tuomaripalkkiolomake on toiminut hyvin viime kaudella ja se on myös käytössä tänä vuonna.  Tuomaripalkkioiden määrät löytyvät PPL:n sivuilta, sekä palkkiolomakkeen linkistä, joten jos et tiedä palkkiota, niin tarkasta se ennen lomakkeen täyttämistä. 

2. Tuomarien on saavuttava kentälle vähintään 30 minuuttia ennen ottelun alkua. Kun paikalle saapuu 5 minuuttia ennen ottelun alkua, tulee niin kiire, että ei ehdi tutustua muihin tuomareihin, saamaan ennakkotietoa ottelusta, tekemään tuomarille kuuluvia ennakkovalmisteluita, eikä pitämään alkupuhuttelua. Paikalle saapuminen ajoissa koskee jokaikistä tuomaria, sillä tuomaristo on yksi joukkue. Tulisitko pelaajana itse paikalle myöhässä? 

3. Tuomarikortit on tilattu koulutuksiin osallistuneille ja kortin halunneille uusille tuomarilupauksille. Kortin hankkineiden toivotaan liittyvän tuomarien WA-ryhmään ja sitä toivotaan käytettävän aktiivisesti. Kortit maksetaan teille seuran puolesta, joten teidän oletetaan lähtevän tuomariksi tarvittaessa, ellei ylivoimaista estettä ole. Kauden aikana teidän on tuomaroitava vähintään 4 ottelussa tai tuomarikortin hinta peritään takaisin. 

4. Tuomarikortit ovat kuten edellisenä vuonna sähköisessä muodossa. Lataa siis Pesis-sovellus alykännykän sovelluskaupasta ja avaa sinne tuomarikortti. Kortit ovat ladattavissa vasta 1.5 alkaen.


Akseli V.

Tuomarivastaava