INFOPAKETTI OTTELUTAPAHTUMAAN

Kentän kartan ja yleiset turvallisuusohjeet löydät tekstin alaosassa olevista painikkeista

KaMa noudattaa THL:n ohjeistuksia ja PPL:n turvaohjeita.Koronapandemian sekä siihen liittyvien yleisötapahtumarajoitusten ja ohjeistuksien vuoksi Kankaanpään Mailan kotiotteluihin voidaan ottaa maksimissaan 700 katsojaa.

Ottelutapahtumaan pääsee ensisijaisesti kausikortilla. Kausikorttien jälkeen jäljelle jäävä katsomokapasiteetti myydään irtolippuina irtolippuja myynnissä noin 320/ottelu joista vähintään 50 lippua jätetään kentän porteille myyntiin. Ottelutapahtuman lipunmyynti alkaa 1 h ennen ottelun alkua. Ennakkolipunmyynti tiketti.fi sivuilla päättyy 1h ennen ottelun alkua ja myymättömät ennakoliput siirtyvät ottelutapahtuman lipunmyyntiin.

Kausikorttilaisten tulee saapua ottelutapahtumaan viimeistään 15 minuuttia ennen alkamisaikaa. Mikäli olet tulossa otteluun myöhässä siitä pitää ilmoittaa viimeistään tuntia ennen peliä sähköpostilla osoitteeseen kausikortit.kama@gmail.com.  Kausikorttilaisilta mahdollisesti vapautuvat liput tulevat myyntiin lippupisteille noin 15 minuuttia ennen pelin alkamista.  

Parhaiten varmistat sisäänpääsysi otteluun ostamalla lipun tai kausikortin ennakkoon osoitteessa tiketti.fi. 

Kankaanpää Areena on jaettu kolmeen eri katsomolohkoon ja sisäänkäyntiin. Eri katsomolohkoihin ei myydä erikseen lippuja. Kausikortin haltija sekä lipunostaja saavat itse päättää haluamansa lohkon. Lohkot täytetään siinä järjestyksessä kun yleisöä saapuu, joten mikäli haluat katsoa ottelua tietyssä lohkossa niin pyydämme tulemaan ottelutapahtumaan riittävän ajoissa, jolloin kaikissa lohkoissa on vielä tilaa. HUOM! Katsomolohkojen välillä ei pääse kulkemaan eikä lohkoa pysty vaihtamaan kesken ottelun!

Pääkatsomon katsojakapasiteetti on 350 henkilöä. Pääkatsomoon saavutaan portista 1.

Kakkospuolen katsomoon voimme ottaa 150 katsojaa. Kakkospuolelle haluavat katsojat saapuvat sisään portista 2, jonka sisäänkäynti on Kakkospuolen takana. 

Kolmospuolelle saavutaan Portista 3 jonne kulku Kolmoskatsomon takaa. Kolmospuolen katsojakapasitetti on 200 katsojaa.

Liikkuminen katsomolohkojen välillä on kielletty. Lisäksi ottelusta kesken poistuminen ja takaisin tuleminen ei ole mahdollista.

Huomioithan, että otteluun ei ole kaudella 2020 sisäänkäyntiä uimahallin puoleisesta päädystä, lähin sisäänkäynti uimahallin parkkipaikalta on kakkospuolen katsomon takaa. Ottelutapahtuman aikaan kenttäalueelle ei siis ole muita portteja kuin alla olevaan karttaan merkityt portit.

Katsomoon on merkitty istumapaikat. Samaan perheeseen tai seurueeseen kuuluvat voivat istua vierekkäin.

Jokaisessa katsomolohkossa on oma sisäänkäynti, omat wc-tilat sekä kioskipalvelut.

Kakkospuolella Kankaanpää Areenan ainoa anniskeluterassi.

Ottelun päätyttyä poistuminen kenttäalueelta tapahtuu samaa reittiä kuin saapuminen. Ottelun päättymisen jälkeen kenttäalueelle meneminen tuomareiden ja pelaajien luokse on ehdottomasti kielletty.

Noudatathan tunnollisesti turvavälejä sekä annettuja hygieniaohjeita. Suosittelemme että käytät lähimaksua asioidessasi kioskeissa.

Tervetuloa Kankaanpää Areenalle nauttimaan huippupesiksestä turvallisesti !

Kenttäkartta (aukeaa painamalla tästä)

Yleiset turvallisuusohjeet (aukeaa painamalla tästä)

Pesäpalloliiton korona-ajan erityisjärjestelyt löydät TÄSTÄ LINKISTÄ

Turvaohjeet ottelutapahtumaan saapuvalle yleisölle löydät TÄÄLTÄ

TÄSTÄ LINKISTÄ löydät itse otteluissa käytössä olevat erityisjärjestelytTervetuloa Suomen kuumimmalle pesäpallostadionille, Kankaanpää-Areenalle, kannustamaan KaMa voittoon! Tehdään yhdessä ottelutapahtumasta kaikille turvallinen!