Joukkueen kuulumisia 2019

Valmistautuminen pelikauteen 2019

Valmistautuminen pelikauteen on lähtenyt ulkokentillä hieman kylmissä keleissä. Joukkueen oli tarkoitus osallistua kaksipäiväiselle harkkapelileirille Kouvolassa, mutta valitettavasti leirille lähteminen toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna peruuntui lumisateiden ja pakkaskelien vuoksi. Harmitus leirin peruuntuessa oli suuri niin pelaajille kuin valmentajille.

Joukkueemme on kuitenkin saanut kaksi harjoituspeliä alle ennen varsinaisia aluesarjan pelejä. Ensimmäisenä harkkavastustajana oli Manse PP:n pojat Tampereelta. Pelissä näimme paljon onnistumisia, mutta myös kehitettävää löytyi ennen sarjapelien alkua. Meidän pojat voittivat Mansen ja kauden ensimmäiset kunnarit myös kenttään lyötiin.Toinen harjoituspeli pelattiin Mailajunioreiden D-tyttöjä vastaan. Pelissä palloon osuttiin hienosti ja lopputuloksena tästäkin pelistä voitto.

Näiden harjoituspelien jälkeen on hyvä lähteä kohti sarjapelejä!

Talvikausi 2018-2019

Talvikausi aloitettiin lokakuun lopussa Move-areenalla pidettävillä harjoituksilla. Harjoituksia talvikaudella oli pääsääntöisesti vain yhdet viikossa, sillä suurin osa joukkueen pelaajista pelaavat ja harjoittelevat jääkiekkoa talvikuukausina. Jääkiekko antaa pelaajilla erittäin hyviä valmiuksia myös pesäpalloon ja tästä syystä monipuolinen harjoittelu talvikaudella on vain eduksi joukkueelle.

Joukkue on muuttunut hieman kaudesta 2018. Mukaan joukkueeseen on tullut kolme uutta pesäpallon pelaajaa sekä yksi, jo kauemmin pelannut pelimies siirtyi Ulvilasta joukkueeseemme. Näin joukkueen muodostaa 12 pelaajaa.