Joukkueen kuulumisia 2019

Hopeaa kaulaan!

Joukkueemme pelasi heinäkuun alussa valtakunnallisella Tenavaleirillä Espoossa kovatasoisessa kilpasarjassa. Alkusarjassa pelattiin kaikkiaan seitsemän peliä, joista joukkueemme voitti kuusi ja yksi peli päättyi tappioon. Jatkosarjassa oli kolme ottelua, joista aivan jokainen voitettiin. Pojat raivasivat tiensä näin välieräpeliin, joka pelattiin leirin viimeisenä päivänä varhain.

Välierässä joukkue oli jo pahassa pinteessä Joensuun Mailaa vastaan tilanteen ollessa JoMalle 1-5. Joukkue kuitenkin näytti kovan luonteensa ja pojat käänsivät pelin kolmannessa vuorossa omaksi edukseen. Ottelu päättyi lopulta hurjan jännitysnäytelmän jälkeen KaMan voittoon 10-9.

Finaalissa vastaan asettui turnauksessa tappioitta pelannut Oulun Lippo, jolle joukkueemme oli jo alkusarjassa kerran hävinnyt. Ottelu oli tiukka ja ottelun kaksi ensimmäistä vuoroa edettiin tasatahtia. Lopulta turnauksen paras joukkue Oulun Lippo karkasi kolmannessa vuorossa 6-2 johtoon ja Lippo vei ansaitusti leirimestaruuden ja kultaiset mitalit.

Pojat pelasivat aivan upean turnauksen, sillä joukkue pelasi koko leirin vain yhdeksällä pelaajalla. Näin ollen hopeamitalit olivat huikea suoritus!

Leirin aikana pelattiin perinteisesti E-ikäisten Itä-Länsi-pelit. E-poikien kilpasarjan Itä-Länteen valittiin joukkueestamme Veikka Soikkeli ja Riku Palmroth. Lisäksi länttä pelin voittoon johdattamaan oli valittu meidän oma pelinjohtajalle Ile sekä huoltajana toimi Ville.

Leirijoukkueessa pelasivat Jere, Julius, Lauri, Matias, Rasmus, Riku, Tiitu, Valtteri ja Veikka. Pelinjohdosta vastasi Ile ja Ville. Joukkuetta kuskasi koko viikon Jussi Perähannu ja muusta huollosta vastasivat Aija, Ritva Soini ja Tanja Palmroth.

Etenee!-leiri Kurikassa on takana

Kesän ensimmäinen leiri on takana, ja taas on reppu täynnä kivoja kokemuksia ja mukavaa yhdessäoloa. Näkee, että pojat ovat jo vuosia olleet yhdessä. Joukkuehenki on kohdillaan ja se on ihan parasta. Uudet pojatkin ovat löytäneet paikkansa joukkueesta hienosti.
Pelillinen anti Etenee!-leirillä D-poikien pelisarjassa oli hyvä. D-poikien pelisarjassa pelasimme, koska E-poikien puolella kilpasarjaan ei tullut riittävästi joukkueita. Hävisimme peleistä ensimmäisen ja viimeisen. Väliin mahtui viisi hienoa voittoa. Nämä viisi voittoa siivittivät joukkomme välieriin, jossa kohtasimme Seinäjoen yhden kolmesta leirillä olleesta pelisarjajoukkueesta. Leirin paras peli oikeaan paikkaan ja ansaittu finaalipaikka KaMan 06-05 joukkuetta vastaan. Finaalissa sarjamme paras joukkue ansaitusti voitti. Onnittelut Pellin joukoille!
Edessä on kahden viikon harjoitusjakso, jonka jälkeen edessä on viikon leiri Espoossa. Sitä kohti kovalla tsempillä.
T. Ile ja Ville

P.S. Tarkemmat tulokset Etenee!-leiristä löytyy Ottelut-sivulta.

Valmistautuminen pelikauteen 2019

Valmistautuminen pelikauteen on lähtenyt ulkokentillä hieman kylmissä keleissä. Joukkueen oli tarkoitus osallistua kaksipäiväiselle harkkapelileirille Kouvolassa, mutta valitettavasti leirille lähteminen toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna peruuntui lumisateiden ja pakkaskelien vuoksi. Harmitus leirin peruuntuessa oli suuri niin pelaajille kuin valmentajille.

Joukkueemme on kuitenkin saanut kaksi harjoituspeliä alle ennen varsinaisia aluesarjan pelejä. Ensimmäisenä harkkavastustajana oli Manse PP:n pojat Tampereelta. Pelissä näimme paljon onnistumisia, mutta myös kehitettävää löytyi ennen sarjapelien alkua. Meidän pojat voittivat Mansen ja kauden ensimmäiset kunnarit myös kenttään lyötiin.Toinen harjoituspeli pelattiin Mailajunioreiden D-tyttöjä vastaan. Pelissä palloon osuttiin hienosti ja lopputuloksena tästäkin pelistä voitto.

Näiden harjoituspelien jälkeen on hyvä lähteä kohti sarjapelejä!

Talvikausi 2018-2019

Talvikausi aloitettiin lokakuun lopussa Move-areenalla pidettävillä harjoituksilla. Harjoituksia talvikaudella oli pääsääntöisesti vain yhdet viikossa, sillä suurin osa joukkueen pelaajista pelaavat ja harjoittelevat jääkiekkoa talvikuukausina. Jääkiekko antaa pelaajilla erittäin hyviä valmiuksia myös pesäpalloon ja tästä syystä monipuolinen harjoittelu talvikaudella on vain eduksi joukkueelle.

Joukkue on muuttunut hieman kaudesta 2018. Mukaan joukkueeseen on tullut kolme uutta pesäpallon pelaajaa sekä yksi, jo kauemmin pelannut pelimies siirtyi Ulvilasta joukkueeseemme. Näin joukkueen muodostaa 12 pelaajaa.